11/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted
Glutenfrie krutonger
Så lurt og så enkelt å lage. Jeg har her mikset rester av Focaccia og Fiberbrødet bakt av miksene fra Det Glutenfrie Verksted. Ellers bruker du det du har av glutenfrie brødrester, og gjerne da litt tørt brød.
Dette trenger du:
- Rester av Focaccia og Fiberbrødet bakt av miksene fra Det Glutenfrie Verksted eller andre glutenfrie brødrester
Dette gjør du:
- Skjær opp i passe store terninger og fordel utover et stekebrett kledd med et bake ark.
- Hell litt god olivenolje over og bland godt.
- Kvern litt salt og pepper over og gjerne litt hvitløk (da får du hvitløks krutonger :)).
- Har du litt friske urter er det også godt å hakke opp og fordele utover.
- Stekes på 200 grader i ca 10 min. Følg med på tiden.
Kjempegodt å ha stående i en skål på kjøkkenbenken eller bruke det med en gang til en cæsar salat eller lignende. Holder seg 2-3 dager. Kos deg!