01/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted
Rundstykker med gresskarkjerner
Ferske, nybakte rundstykker smaker alltid godt i helgen, til lunsj eller som en rask kveldsmat. Disse tar ikke lang tid å bake om du har 1 pose Brød miks tilgjengelig.
Dette trenger du:
- 1 pose Brødmiks
- Gresskarkjerner
- 1 muffins brett eller andre passende former
- Litt olje
Dette gjør du:
- Følg samme fremgangsmåte som for å bake brød. Om du ønsker kan du ta med litt gresskarkjerner i selve deigen også.
- Det enkleste er å bruke et muffins brett hvor du smører hvert hull for å unngå at deigen setter seg fast.
- Bruk en skje og fyll passe mengde deig i hvert hull. Pensles med litt vann og olje og strø gresskarkjerner på toppen.
- Heves i ca 20 min og stekes på 200 grader i ca 15-20 min.
Nytes nystekte!